Να στείλετε μήνυμα
products

Αποδοτική ηλεκτροστατικό Precipitator αφαίρεση φίλτρων συλλεκτών σκόνης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CMT
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: προσαρμογή
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 100 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα έτους
Λεπτομερής ενημέρωση
Ικανότητα σχεδίου: προσαρμογή Πρότυπο σχεδίασης: GB/T 18262-2000
ελέγχου: PLC SIEMENS Με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα: Ναί
Υψηλό φως:

μηχανή Τύπου ξυλουργικής

,

ξύλινα λειτουργώντας μηχανήματα


Περιγραφή προϊόντων

Αποδοτική ηλεκτροστατικό Precipitator αφαίρεση φίλτρων συλλεκτών σκόνης

 

Ένας συλλέκτης σκόνης είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα που απελευθερώνεται από τις βιομηχανικές και εμπορικές διαδικασίες με τη συλλογή της σκόνης και άλλων ακαθαρσιών από τον αέρα ή το αέριο. Σχεδιασμένο για να χειριστεί τα φορτία υψηλής σκόνης, ένα σύστημα συλλεκτών σκόνης αποτελούμαι από έναν ανεμιστήρα, το φίλτρο σκόνης, ένα φίλτρο-καθαρίζοντας σύστημα, και ένα δοχείο σκόνης ή ένα σύστημα αφαίρεσης σκόνης. Διακρίνεται από τους εξαγνιστές αέρα, οι οποίοι χρησιμοποιούν τα μίας χρήσης φίλτρα για να αφαιρέσουν τη σκόνη.

 

Οι συλλέκτες σκόνης χρησιμοποιούνται σε πολλές διαδικασίες για είτε να ανακτήσουν το πολύτιμη κοκκώδη στερεό είτε τη σκόνη από τα ρεύματα διαδικασίας, είτε για να αφαιρέσουν τους κοκκώδεις στερεούς ρύπους από τα αέρια εξάτμισης πριν από τον εξαερισμό στην ατμόσφαιρα. Η συλλογή σκόνης είναι μια σε απευθείας σύνδεση διαδικασία για οποιαδήποτε διαδικασία-παραγμένη σκόνη από το σημείο πηγής σε συνεχή βάση. Οι συλλέκτες σκόνης μπορούν να είναι της ενιαίας κατασκευής μονάδων, ή μιας συλλογής των συσκευών που χρησιμοποιούνται στο χωριστό μοριακό θέμα από τον αέρα διαδικασίας. Χρησιμοποιούνται συχνά ως συσκευή ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης για να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την ατμοσφαιρική ποιότητα.

Οι συλλέκτες υδρονέφωσης αφαιρούν το μοριακό θέμα υπό μορφή λεπτών υγρών σταγονίδιων από τον αέρα. Χρησιμοποιούνται συχνά για τη συλλογή των λειτουργώντας ρευστών μετάλλων, και τις υδρονεφώσεις ψυκτικού μέσου ή πετρελαίου. Οι συλλέκτες υδρονέφωσης χρησιμοποιούνται συχνά για να βελτιώσουν ή να διατηρήσουν την ποιότητα του αέρα στο περιβάλλον εργασιακών χώρων.

Οι συλλέκτες καπνών και καπνού χρησιμοποιούνται για να αφαιρέσουν τα μόρια υπο--μικρόμετρο-μεγέθους από τον αέρα. Μειώνουν αποτελεσματικά ή αποβάλλουν το μοριακό θέμα και δηλητηριάζουν με αέρια τα ρεύματα από πολλές βιομηχανικές διαδικασίες όπως η λαστιχένιας και πλαστικής επεξεργασία συγκόλλησης, υψηλή ταχύτητα που επεξεργάζεται στη μηχανή με τα ψυκτικά μέσα, που μετριάζει, και που αποσβήνει.

 

Πέντε κύριοι τύποι βιομηχανικών συλλεκτών σκόνης είναι:

Αδρανείς διαχωριστές
Φίλτρα υφάσματος
Υγροί τρίφτες
Συλλέκτες μονάδων
Ηλεκτροστατικά precipitators

 

Εάν ενδιαφέρεστε, μην διστάστε να με έρθετε σε επαφή με.

ΣΕΒΑΣΜΟΙ!
 

Αποδοτική ηλεκτροστατικό Precipitator αφαίρεση φίλτρων συλλεκτών σκόνης 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jeremy

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618913639978

WhatsApp : +8618913639978