Να στείλετε μήνυμα
products

8 προσανατολισμένων σκελών πόδια γραμμών παραγωγής πινάκων με το συνεχή Τύπο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CMT
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: προσαρμογή
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 150 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα έτους
Λεπτομερής ενημέρωση
Ικανότητα σχεδίου: 30000-300000 κυβικοί μετρητές/έτος Μέγεθος επιτροπής: 2440 X 1220 ΚΚ
Πάχος επιτροπής: 6 - 40 ΚΚ Πρότυπα σχεδίου: LY/T1580-2010
Έλεγχος: PLC Siemens Με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα: Ναι
Υψηλό φως:

κρύα μηχανή Τύπου κοντραπλακέ

,

osb εξοπλισμός κατασκευής

,

8 πόδια γραμμών παραγωγής OSB


Περιγραφή προϊόντων

8 προσανατολισμένων σκελών πόδια γραμμών παραγωγής πινάκων με το συνεχή Τύπο

 

Ο προσανατολισμένος πίνακας το (OSB) σκελών, που είναι γνωστό επίσης ως flakeboard, είναι ένας τύπος κατασκευασμένης ξυλείας παρόμοιας με τον πίνακα μορίων, που διαμορφώνεται με την προσθήκη των κολλών και των στρωμάτων έπειτα συμπίεσης των ξύλινων σκελών (νιφάδες) στους συγκεκριμένους προσανατολισμούς. Εφευρέθηκε σε Καλιφόρνια το 1963. OSB μπορεί να έχει μια τραχιά και διαφοροποιημένη επιφάνεια με τις μεμονωμένες λουρίδες περίπου 2,5 εκατ. × 15 εκατ. (1,0 από 5,9 ίντσες), άνισα το ένα πέρα από το άλλο και έρχεται σε ποικίλους τύπους και πάχη.

 

OSB είναι ένα υλικό με τις ευνοϊκές μηχανικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για τις μεταφέρουσες εφαρμογές στην κατασκευή. Είναι τώρα δημοφιλέστερο από το κοντραπλακέ, διατάζοντας 66% της δομικής αγοράς επιτροπής. Οι πιό κοινές χρήσεις είναι όπως τυλίγοντας στους τοίχους, το δάπεδο, και τη στέγη. Για τις εξωτερικές εφαρμογές τοίχων, οι επιτροπές είναι διαθέσιμες με ένα στρώμα ακτινοβόλος-εμποδίων προ-που τοποθετείται σε στρώματα σε μια πλευρά αυτό διευκολύνει την εγκατάσταση και αυξάνει την ενεργειακή απόδοση του φακέλου οικοδόμησης. OSB βλέπει επίσης κάποια χρήση στην παραγωγή επίπλων.

 

Οι ρυθμίσεις στη διαδικασία παραγωγής μπορούν να μεταδώσουν τις διαφορές στο πάχος, το μέγεθος επιτροπής, τη δύναμη, και την ακαμψία. Οι επιτροπές OSB δεν έχουν κανένα εσωτερικό χάσμα ή κενό, και είναι αδιάβροχες, αν και απαιτούν τις πρόσθετες μεμβράνες για να επιτύχουν impermeability για να ποτίσουν και δεν συστήνονται για την εξωτερική χρήση. Το ολοκληρωμένο προϊόν έχει τις ιδιότητες παρόμοιες με το κοντραπλακέ, αλλά είναι ομοιόμορφο και φτηνότερο. Όταν εξετάζεται στην αποτυχία, OSB έχει μια μεγαλύτερη μεταφέρουσα ικανότητα από τις αλεσμένες ξύλινες επιτροπές. Έχει αντικαταστήσει το κοντραπλακέ σε πολλά περιβάλλοντα, ειδικά η βορειοαμερικανική δομική αγορά επιτροπής. Δυστυχώς, η χρήση της ως τύλιγμα έχει συμβάλει στη leaky κρίση condo, δεδομένου ότι είναι λιγότερο ικανή να αναπνεύσει και να απελευθερώσει την υγρασία από το κοντραπλακέ.

 

CMT είναι ένας επαγγελματικός προμηθευτής της γραμμής παραγωγής OSB, που παρέχει το σχεδιασμό προγράμματος, την κατασκευή εξοπλισμού και την εγκατάσταση εξοπλισμού & που αναθέτει τις υπηρεσίες. Συνεργασία με τους διεθνείς καλύτερους συνεργάτες (όπως KADANT, MAIER, GRECON…), για να παρέχει στον πελάτη ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα τη λογική τιμή.

CMT είναι ενεργό εδρευμένη στην ξύλο βιομηχανία επιτροπής από το 2000. Τα τελευταία 15 χρόνια, έχουμε τελειώσει την ικανότητα περισσότερων από δύο εκατομμύριο κυβικών μετρητών βασισμένου του στο ξύλο εργοστασίου επιτροπής σε όλο τον κόσμο.

Αποκλείοντας τη νέα χτισμένη γραμμή παραγωγής OSB, CMT επίσης που παρέχει την ανακαίνιση και που αναβαθμίζει την υπηρεσία ολόκληρου του εργοστασίου (όπως από MDF σε OSB, από το PB σε OSB).

 

ΣΤΟΙΧΕΙΟ

 

ΔΕΙΚΤΗΣ

 

Πρώτη ύλη

 

 

Πεύκο,

Λεύκα,

Το FIR

Τύπος κόλλας

 

 

MDI,

PF,

UF

Καυτός Τύπος

 

 

Πολυ-ανοίγοντας Τύπος,

Συνεχής Τύπος

(πόδια 4, πόδια 8, πόδια 12)

Ικανότητα σχεδίου

 

 

50000,

150000,

250000 κυβικοί μετρητές

 

Εάν ενδιαφέρεστε, μην διστάστε να με έρθετε σε επαφή με.

ΣΕΒΑΣΜΟΙ!

 

8 προσανατολισμένων σκελών πόδια γραμμών παραγωγής πινάκων με το συνεχή Τύπο 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jeremy

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618913639978

WhatsApp : +8618913639978