Να στείλετε μήνυμα
products

Υψηλή πλήρης αυτόματη MDF παραγωγικότητας (μέσο φύλλο φίμπερ πυκνότητας) γραμμή παραγωγής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CMT
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: προσαρμογή
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 150 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα έτους
Λεπτομερής ενημέρωση
Ικανότητα σχεδίου: 30000-300000 κυβικοί μετρητές/έτος Μέγεθος πίνακα: 2440 X 1220 χιλ.
Πάχος: 6 - 40 ΚΚ Πρότυπο σχεδίασης: GB/T11718-2009
ελέγχου: PLC SIEMENS Με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα: Ναί
Κατάσταση: Ολοκαίνουργιο Gurantee: ένα έτος
Υψηλό φως:

ξύλινος πίνακας που κατασκευάζει τη μηχανή

,

mdf έπιπλα που κατασκευάζουν τη μηχανή


Περιγραφή προϊόντων

Υψηλή πλήρης αυτόματη MDF παραγωγικότητας (μέσο φύλλο φίμπερ πυκνότητας) γραμμή παραγωγής

 

 

Τι είναι MDF;
Το φύλλο φίμπερ το (MDF) μέσος-πυκνότητας είναι ένα κατασκευασμένο ξύλινο προϊόν που γίνεται με να αναλύσει τα υπόλοιπα σκληρού ξύλου ή μαλακού ξύλου στις ξύλινες ίνες, συχνά σε μια μηχανή αποΐνωσης, που συνδυάζει την με το κερί και έναν σύνδεσμο ρητίνης, και που διαμορφώνει τις επιτροπές από να ισχύσει υψηλής θερμοκρασίας και την πίεση. MDF είναι γενικά πυκνότερο από το κοντραπλακέ. Αποτελείται από τις χωρισμένες ίνες, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οικοδομικό υλικό παρόμοιο σε σχέση με το κοντραπλακέ. Είναι ισχυρότερο και πολύ πυκνότερο από τον πίνακα μορίων.
Το όνομα προέρχεται από τη διάκριση στις πυκνότητες του φύλλου φίμπερ. Η μεγάλης κλίμακας παραγωγή MDF άρχισε στη δεκαετία του '80, και στη Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη.

 

Ιδιότητες
Με τον καιρό, MDF όρου έχει γίνει ένα γενικό όνομα για οποιοδήποτε ξηρό πίνακα ινών διαδικασίας. MDF αποτελείται χαρακτηριστικά από την ξύλινη ίνα 82%, urea-formaldehyde 9% την κόλλα ρητίνης, το νερό 8% και το κερί παραφίνης 1% και η πυκνότητα είναι χαρακτηριστικά μεταξύ 500 kg/m3 (31 lb/ft3) και 1.000 kg/m3 (62 lb/ft3) Η σειρά της πυκνότητας και της ταξινόμησης ως φως, πρότυπα, ή πίνακα υψηλής πυκνότητας είναι μια ακυριολεξία και μια σύγχυση. Η πυκνότητα του πίνακα, όταν αξιολογείται σε σχέση με την πυκνότητα της ίνας που πηγαίνει στην κατασκευή της επιτροπής, είναι σημαντική. Μια παχιά MDF επιτροπή σε μια πυκνότητα 700-720 kg/m3 μπορεί να θεωρηθεί ως υψηλή πυκνότητα στην περίπτωση των επιτροπών ινών μαλακού ξύλου, ενώ μια επιτροπή της ίδιας πυκνότητας φιαγμένης από σκληρές ξύλινες ίνες δεν θεωρείται όπως έτσι. Η εξέλιξη των διάφορων τύπων MDF έχει οδηγηθεί από τη διαφορετική ανάγκη για τις συγκεκριμένες εφαρμογές.
 

Κατασκευή
Παραγωγή τσιπ
Τα δέντρα αποβιβάζονται μετά από να κοπούν. Ο φλοιός μπορεί να πωληθεί για τη χρήση στον εξωραϊσμό, ή να καεί στους επιτόπιους φούρνους. Τα αποβιβασμένα κούτσουρα στέλνονται στις MDF εγκαταστάσεις, όπου περνούν από τη διαδικασία σμιλεύσεων. Ένα χαρακτηριστικό πελέκι δίσκων περιέχει 4-16 λεπίδες. Οποιαδήποτε προκύπτοντα τσιπ που είναι πάρα πολύ μεγάλα μπορούν να επαν-πελεκηθούν τα μικρών διαστάσεων τσιπ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμα. Τα τσιπ πλένονται έπειτα και ελέγχονται για τις ατέλειες. Τα τσιπ μπορούν να αποθηκευτούν σε μεγάλη ποσότητα, ως επιφύλαξη για την κατασκευή.
Παραγωγή ινών
Έναντι άλλων πινάκων ινών, όπως Masonite, MDF χαρακτηρίζεται από το επόμενο μέρος της διαδικασίας, και πώς οι ίνες υποβάλλονται σε επεξεργασία όπως μεμονωμένες, αλλά άθικτες, ίνες και σκάφη, που κατασκευάζονται μέσω μιας ξηράς διαδικασίας. Τα τσιπ συμπιέζονται έπειτα στα μικρά βουλώματα χρησιμοποιώντας έναν τροφοδότη βιδών, θερμαίνονται για 30-120 δευτερόλεπτα για να μαλακώσουν lignin στο ξύλο, κατόπιν τροφοδοτούνται μια μηχανή αποΐνωσης. Μια χαρακτηριστική μηχανή αποΐνωσης περιλαμβάνει δύο αντιθέτως περιστρεφόμενους δίσκους με τα αυλάκια στα πρόσωπά τους. Τα τσιπ τροφοδοτούνται το κέντρο και ταΐζονται εξωτερικά μεταξύ των δίσκων από τη φυγοκεντρική δύναμη. Το μειωμένος μέγεθος των αυλακιών χωρίζει βαθμιαία τις ίνες, που βοηθιούνται από μαλακωμένο lignin μεταξύ τους.
Από τη μηχανή αποΐνωσης, ο πολτός εισάγει ένα “blowline”, ένα διακριτικό μέρος της MDF διαδικασίας. Αυτό είναι μια επεκτειμένος κυκλική σωλήνωση, αρχικά 40 χιλ. στη διάμετρο, που αυξάνεται σε 1500 χιλ. Το κερί εγχέεται στη πρώτη φάση, η οποία ντύνει τις ίνες και διανέμεται ομοιόμορφα από την ταραχώδη μετακίνηση των ινών. Μια urea-formaldehyde ρητίνη εγχέεται έπειτα ως κύριος συνδέοντας πράκτορας. Το κερί βελτιώνει την αντίσταση υγρασίας και οι βοήθειες ρητίνης αρχικά μειώνουν τη συγκέντρωση. Το υλικό ξεραίνει γρήγορα στην τελική θερμαμένη αίθουσα επέκτασης του blowline και επεκτείνεται σε μια λεπτή, χνουδωτή και ελαφριά ίνα. Αυτή η ίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως, ή να αποθηκευτεί.
Διαμόρφωση φύλλων
Η ξηρά ίνα παίρνει απορροφημένη στην κορυφή ενός “pendistor”, που διανέμει ομοιόμορφα την ίνα σε ένα ομοιόμορφο χαλί κάτω από την, συνήθως του πάχους 230-610 χιλ. Το χαλί προσυμπιέζεται και είτε έστειλε κατ' ευθείαν σε έναν συνεχή καυτό Τύπο είτε κόβει στα μεγάλα φύλλα για έναν πολυ-ανοίγοντας καυτό Τύπο. Ο καυτός Τύπος ενεργοποιεί τη συνδέοντας ρητίνη και θέτει το σχεδιάγραμμα δύναμης και πυκνότητας. Ο πιέζοντας κύκλος λειτουργεί σταδιακά, με το πάχος χαλιών πρώτα που συμπιέζεται γύρω από 1.5× το τελειωμένο πάχος πινάκων, κατόπιν που συμπιέζεται περαιτέρω σταδιακά και που ισχύουν για μια σύντομη περίοδο. Αυτό δίνει ένα σχεδιάγραμμα πινάκων με τις ζώνες της αυξανόμενης πυκνότητας, κατά συνέπεια μηχανική δύναμη, κοντά στα δύο πρόσωπα του πίνακα και ενός λιγότερο πυκνού πυρήνα.
Μετά από να πιέσει, MDF δροσίζεται σε ένα ξηρότερο ή δροσίζοντας ιπποδρόμιο αστεριών, τακτοποιείται και στρώνουν με άμμο. Σε ορισμένες εφαρμογές, οι πίνακες είναι επίσης τοποθετημένοι σε στρώματα για την πρόσθετη δύναμη.
Η περιβαλλοντική επίδραση MDF έχει βελτιωθεί πολύ κατά τη διάρκεια των ετών. Σήμερα, πολλοί MDF πίνακες γίνονται από ποικίλα υλικά. Αυτοί περιλαμβάνουν άλλο ξύλα, απόρριμα, το ανακυκλωμένο έγγραφο, το μπαμπού, τις ίνες και τα πολυμερή σώματα άνθρακα, τη δασική εκλέπτυνση και τα αποκόμματα πριονιστηρίων.
Δεδομένου ότι οι κατασκευαστές πιέζονται για να βρούν τα πιό πράσινα προϊόντα, έχουν αρχίσει τη δοκιμή και τη χρησιμοποίηση των μη τοξικών συνδέσμων. Οι νέες πρώτες ύλες εισάγονται. Το άχυρο και το μπαμπού γίνονται δημοφιλείς ίνες επειδή είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος ανανεώσιμος πόρος.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΟ

 

ΔΕΙΚΤΗΣ

 

Πρώτη ύλη

 

 

Πεύκο,

Λεύκα,

Το FIR

Τύπος κόλλας

 

 

MDI,

PF,

UF

Καυτός Τύπος

 

 

Πολυ-ανοίγοντας Τύπος,

Συνεχής Τύπος

(πόδια 4, πόδια 8, πόδια 12)

Ικανότητα σχεδίου

 

 

50000,

150000,

250000 κυβικοί μετρητές

 

Εάν ενδιαφέρεστε, μην διστάστε να με έρθετε σε επαφή με.

ΣΕΒΑΣΜΟΙ!

 

Υψηλή πλήρης αυτόματη MDF παραγωγικότητας (μέσο φύλλο φίμπερ πυκνότητας) γραμμή παραγωγής 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Jeremy

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618913639978

WhatsApp : +8618913639978