Να στείλετε μήνυμα
products

Υψηλή γραμμή παραγωγής PB παραγωγικότητας πλήρης αυτόματη (πίνακας μορίων)

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CMT
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: προσαρμογή
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένο λογισμικό κατά την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 150 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα έτους
Λεπτομερής ενημέρωση
Ικανότητα σχεδίου: 30000-300000 κυβικοί μετρητές/έτος Μέγεθος επιτροπής: 2440 X 1220 ΚΚ
Πάχος επιτροπής: 6 - 40 ΚΚ Πρότυπα σχεδίου: GB/T 4897-2015
Έλεγχος: PLC Siemens Με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα: ΝΑΙ
Υψηλό φως:

καυτή μηχανή Τύπου πινάκων μορίων

,

τέμνουσα μηχανή πινάκων μορίων

,

Πλήρης αυτόματη γραμμή παραγωγής πινάκων μορίων


Περιγραφή προϊόντων

Υψηλή γραμμή παραγωγής PB παραγωγικότητας πλήρης αυτόματη (πίνακας μορίων)

 

Τι είναι PB;
Ο πίνακας μορίων – επίσης γνωστός ως particleboard, low-density φύλλο φίμπερ το (LDF), και χαρτόνι – είναι ένα κατασκευασμένο ξύλινο προϊόν που κατασκευάζεται από τα ξύλινα τσιπ, τα ξέσματα πριονιστηρίων, ή ακόμα και το πριονίδι, και μια συνθετική ρητίνη ή άλλο κατάλληλο σύνδεσμο, ο οποίος πιέζεται και εξωθείται. Ο προσανατολισμένος πίνακας, που είναι γνωστός επίσης ως flakeboard, waferboard, ή το χαρτόνι σκελών, είναι παρόμοιες αλλά επεξεργασμένες στη μηχανή χρήσεις ξύλινες νιφάδες που προσφέρουν περισσότερη δύναμη. Όλα αυτά είναι σύνθετα υλικά που ανήκουν στο φάσμα των προϊόντων φύλλων φίμπερ.

 

Χαρακτηριστικά
Ο πίνακας μορίων είναι φτηνότερος, πυκνότερος και πιό ομοιόμορφος από το συμβατικά ξύλο και το κοντραπλακέ και αντικαθιστά τους όταν το κόστος είναι σημαντικότερο από τη δύναμη και την εμφάνιση. Particleboard μπορεί να γίνει πιό ελκυστικό από τη ζωγραφική ή τη χρήση των ξύλινων καπλαμάδων στις ορατές επιφάνειες. Αν και είναι πυκνότερο από το συμβατικό ξύλο, είναι ο ελαφρύτερος και πιό αδύνατος τύπος φύλλου φίμπερ, εκτός από τον πίνακα μόνωσης. Το φύλλο φίμπερ και η ινόπλακα μέσος-πυκνότητας, αποκαλούμενα επίσης φύλλο φίμπερ υψηλής πυκνότητας, είναι ισχυρότερα και πυκνότερα από particleboard. Οι διαφορετικοί βαθμοί particleboard έχουν τις διαφορετικές πυκνότητες, με την υψηλότερη πυκνότητα που σημαίνει τη μεγαλύτερη δύναμη και τη μεγαλύτερη αντίσταση στην αποτυχία των συνδέσμων βιδών.
Ένα σημαντικό μειονέκτημα particleboard είναι η ευαισθησία του στην επέκταση και τον αποχρωματισμό από την απορρόφηση υγρασίας, ιδιαίτερα όταν δεν καλύπτεται με το χρώμα ή ένα άλλο sealer. Επομένως, χρησιμοποιείται σπάνια υπαίθρια ή σε ισχύ όπου υπάρχουν υψηλά επίπεδα της υγρασίας, εκτός από στα λουτρά, τις κουζίνες και τα πλυντήρια, όπου χρησιμοποιείται συνήθως ως underlayment που προστατεύεται κάτω από ένα ανθεκτικό συνεχές φύλλο υγρασίας του βινυλίου δαπέδου.
Στα ξηρά περιβάλλοντα, επενδυμένο particleboard προτιμάται πέρα από το επενδυμένο κοντραπλακέ λόγω της σταθερότητας, του χαμηλότερου κόστους, και της ευκολίας του.

 

Κατασκευή
Particleboard ή το χαρτόνι κατασκευάζεται με τη μίξη των ξύλινων μορίων ή ξεφλουδίζει μαζί με μια ρητίνη και διαμόρφωση του μίγματος σε ένα φύλλο. Η πρώτη ύλη τροφοδοτείται ένα πελέκι δίσκων με μεταξύ τέσσερις και δέκα έξι ακτινωτά τακτοποιημένες λεπίδες. Τα τσιπ από τα πελέκια δίσκων είναι πιό ομοιόμορφα στη μορφή και το μέγεθος απ'ό, τι από άλλους τύπους ξύλινων πελεκιών. Τα μόρια είναι έπειτα ξηρά, και οποιαδήποτε μεγάλου μεγέθους ή μικρών διαστάσεων μόρια είναι καλυμμένα έξω.
Η ρητίνη ψεκάζεται έπειτα ως λεπτή υδρονέφωση επάνω στα μόρια. Διάφοροι τύποι ρητινών χρησιμοποιούνται. Βασισμένες οι στην αμινο-φορμαλδεΰδη ρητίνες είναι η καλύτερη εκτέλεση βασισμένη στο κόστος και ευκολία - - χρήση. Οι ρητίνες μελαμινών της ουρίας προσφέρουν την αντίσταση ύδατος με περισσότερη μελαμίνη που προσφέρει την υψηλότερη αντίσταση. Χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά στις εξωτερικές εφαρμογές, με τη χρωματισμένη ρητίνη που σκουραίνει την επιτροπή. Για να ενισχύσουν περαιτέρω τις ιδιότητες επιτροπής, resorcinol οι ρητίνες μπορούν να αναμιχθούν με τις φαινολικές ρητίνες, αλλά αυτή χρησιμοποιείται συχνότερα με θαλάσσιες εφαρμογές κοντραπλακέ.
Η παραγωγή επιτροπής περιλαμβάνει άλλες χημικές ουσίες συμπεριλαμβανομένου του κεριού, των χρωστικών ουσιών, των βρέχοντας πρακτόρων και των πρακτόρων καταβολής, για να βοηθήσει την επεξεργασία ή να κάνει το νερό τελικών προϊόντων ανθεκτική, την αλεξίπυρη, ή απόδειξη εντόμων.
Αφότου περνούν τα μόρια μέσω μιας υδρονέφωσης της ρητίνης επαρκούς για να ντύσει όλες τις επιφάνειες, είναι βαλμένοι σε στρώσεις σε έναν συνεχή τάπητα. Αυτός ο “τάπητας” είναι έπειτα χωρισμένος στα ιδιαίτερα, ορθογώνια “καλύμματα” που θα συμπιεστούν σε έναν κρύο Τύπο. Μια κλίμακα ζυγίζει τις νιφάδες, και διανέμονται από τις περιστρεφόμενες τσουγκράνες. Particleboard βαθμολογώ-πυκνότητας, οι νιφάδες διαδίδονται με ένα αεριωθούμενο αεροπλάνο αέρα που ρίχνει τα λεπτότερα μόρια περαιτέρω από χονδροειδή. Δύο τέτοια αεριωθούμενα αεροπλάνα, που αντιστρέφονται, επιτρέπουν στα μόρια για να ενισχύσουν από λεπτό σε χονδροειδή και πίσω στο πρόστιμο.
Τα διαμορφωμένα φύλλα κρύος-συμπιέζονται για να μειώσουν το πάχος και να τους καταστήσουν ευκολότερους να μεταφέρουν. Αργότερα, συμπιέζονται πάλι, διά πιέσεις μεταξύ 2 και 3 megapascals (290 και 440 PSI) και των θερμοκρασιών μεταξύ 140 και 220 °C (284 και 428 °F) για να θέσουν και να σκληρύνουν την κόλλα. Η ολόκληρη διαδικασία ελέγχεται για να εξασφαλίσει το σωστές μέγεθος, την πυκνότητα και τη συνέπεια του πίνακα.
Τους πίνακες δροσίζονται έπειτα, τακτοποιούνται και στρώνουν με άμμο. Μπορούν έπειτα να πωληθούν ως ακατέργαστος πίνακας ή επιφάνεια που βελτιώνεται μέσω της προσθήκης ενός ξύλινου καπλαμά ή μιας φυλλόμορφης επιφάνειας.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΟ

 

ΔΕΙΚΤΗΣ

 

Πρώτη ύλη

 

 

Πεύκο,

Λεύκα,

Το FIR

Τύπος κόλλας

 

 

MDI,

PF,

UF

Καυτός Τύπος

 

 

Πολυ-ανοίγοντας Τύπος,

Συνεχής Τύπος

(πόδια 4, πόδια 8, πόδια 12)

Ικανότητα σχεδίου

 

 

50000,

150000,

250000 κυβικοί μετρητές

 

Εάν ενδιαφέρεστε, μην διστάστε να με έρθετε σε επαφή με.

ΣΕΒΑΣΜΟΙ!

 

Υψηλή γραμμή παραγωγής PB παραγωγικότητας πλήρης αυτόματη (πίνακας μορίων) 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Jeremy

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618913639978

WhatsApp : +8618913639978